Kosmetika

 

Olive - olivový olej v kosmetice - Produkt olivovníku se používá v kosmetice zejména za studena lisovaný, který obsahuje přibližně 80% nenasycených mastných kyselin, z nich nejvýznamnějí je kyselina olejová.

 

Annabis - síla konopí - Konopí má výrazné protizánětlivé, hojivé, analgetické, antibakteriální a antivirální účinky. Tato bylina účinně pomáhá nejen v případě vážných nemocí, ale při lokální aplikaci v podobě tinktury nebo masti přináší úlevu a rychlé zhojení i při běžných zdravotních problémech. Certifikované odrůdy technického konopí mají potlačeny psychoaktivní účinky a jejich použití je zcela bezpečné.